Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Magic Numbers - Those The Brokes

Cover The Magic Numbers - Those The Brokes
Cover

Album

Jaar:2006
Label:HEAVENLY
Distributeur:EMI
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/11/2006 (Positie 93)
Laatste week notering:16/12/2006 (Positie 91)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:4956 (825 Punten)
Alternatieve albums:11/11/2006 / Piek: 14 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 41 / Weken: 8
be  Piek: 34 / Weken: 6 (V)
se  Piek: 3 / Weken: 11


The Magic Numbers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shot In The Dark05/07/2014Tip: 82 
E.N.D.30/08/2014Tip: 45 
Roy Orbison06/12/2014Tip: 52 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Magic Numbers01/10/20053316
Those The Brokes11/11/2006346
The Runaway07/08/2010782
Alias30/08/2014863
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)
10/04/2008 06:34
toolshed
Member
****
Wie beim letzten Album: Grandioser Auftakt, schwächlich am Gaumen und am Zäpfchen, doch gelungener Abgang. Sanfte wohlklingende Melodien, bedeutungsschwangere Texte, manchmal ein wenig zuviel Zucker, der zerbröselt! Nichtsdestotrotz ein gutes Ding.
13/08/2007 17:41
Sgt.Pepper
Member
***
Nach dem schönen Erstling war ich sehr gespannt auf das
2.Album. Trotz vieler schöner Ansätze mit wiederholt feinsten Harmonien versauen sie die Mehrzahl der Titel mit Überlänge. Das Album wirkt so schnell langweilig, auch weil im Gegensatz zum 1. Album hier die Hitsingles fehlen.
01/05/2007 14:04
Musicfreak
Member
*****
Dieses zweite Album der magischen Ziffern ist noch etwas harmonischer, noch ein wenig perfekter als ihr Debut. Wären hier noch zwei, drei richtige Hitkandidaten drauf, dann wärs ne glatte 6. Einige Songs sind wirklich irre lang. Das macht aber meistens nichts aus.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.