Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Constrictor

Cover Alice Cooper - Constrictor
LP
MCA MCA-5761 (us)

Album

Jaar:1986
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
se  Piek: 17 / Weken: 10

Tracks

22/09/1986
LP MCA MCA-5761 [us] / EAN 0076732576113
1986
CD MCA 254 253-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teenage Frankenstein
  3:40
2.Give It Up
4:13
3.Thrill My Gorilla
2:56
4.Life And The Death Of A Party
3:45
5.Simple Discobedience
3:30
6.The World Need Guts
3:59
7.Trick Bag
4:18
8.Crawlin'
3:22
9.The Great American Success Story
3:28
10.He's Back (The Man Behind The Mask)
3:49
   
09/07/1991
CD Interscope 000881033412 (UMG) / EAN 0008810334124
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019344
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

Skullface
Member
*****
Typisches 80er Hard Heavy Album. Der Meister ist aus der Versenkung auferstanden.

Ųcki
Member
******
Nach Jahren der schwächeren Werke war das 86er-Album eine wahre Ohrenfreude
23/12/2006 13:19
remember
Member
****
recht ordentliches 80er werk..
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.