Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Van Morrison - Back On Top

Cover Van Morrison - Back On Top
CD
Exile 7243 8 47148 2 6

Album

Jaar:1999
Label:POINTBLANK
Distributeur:VIRGIN
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/03/1999 (Positie 29)
Laatste week notering:10/04/1999 (Positie 37)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:6132 (505 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 42 / Weken: 3
de  Piek: 20 / Weken: 11
at  Piek: 28 / Weken: 8
nl  Piek: 21 / Weken: 11
be  Piek: 29 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 5 / Weken: 8
no  Piek: 1 / Weken: 12
au  Piek: 13 / Weken: 9
nz  Piek: 5 / Weken: 18

Tracks

09/03/1999
CD Exile 7243 8 47148 2 6 (EMI) / EAN 0724384714826
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goin' Down Geneva
4:24
2.Philosophers Stone
6:05
3.In The Midnight
5:07
4.Back On Top
  4:23
5.When The Leaves Come Falling Down
5:39
6.High Summer
5:12
7.Reminds Me Of You
5:39
8.New Biography
5:23
9.Precious Time
  3:45
10.Golden Autumn Day
6:31
   
25/01/2008
CD Polydor 060075305453 (UMG) / EAN 0600753054536
Toon detailsAlles beluisteren
1.Goin' Down Geneva
4:24
2.Philosophers Stone
6:05
3.In The Midnight
5:07
4.Back On Top
  4:23
5.When The Leaves Come Falling Down
5:39
6.High Summer
5:12
7.Reminds Me Of You
5:39
8.New Biography
5:23
9.Precious Time
  3:45
10.Golden Autumn Day
6:31
Bonus Tracks
11.Philosophers Stone (Alternative Version)
4:52
12.Valley Of Tears
5:02
   
12/09/2008
Papersleeve - CD Polydor 060075309543 (UMG) / EAN 0600753095430
Toon detailsAlles beluisteren
   

Van Morrison   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Have I Told You Lately12/08/1989147
Open The Door (To Your Heart)06/10/2012Tip: 64 
Real Real Gone (Van Morrison / Michael Bublť)28/02/2015Tip: 17 
Too Late03/09/2016Tip 
Every Time I See A River10/12/2016Tip 
Transformation02/09/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Days Like This01/07/1995235
The Healing Game22/03/1997423
Back On Top27/03/1999293
Down The Road01/06/2002285
What's Wrong With This Picture?01/11/2003213
Magic Time28/05/2005287
Pay The Devil18/03/2006583
At The Movies - Soundtrack Hits24/02/2007703
Still On Top - The Greatest Hits10/11/2007585
Keep It Simple22/03/2008275
Astral Weeks: Live At The Hollywood Bowl14/02/2009537
Born To Sing: No Plan B06/10/20121419
Duets - Re-Working The Catalogue28/03/20152019
It's Too Late To Stop Now18/06/20161918
Keep Me Singing08/10/2016722
The Authorized Bang Collection06/05/20171422
Roll With The Punches30/09/2017913
Versatile09/12/2017369
You're Driving Me Crazy (Van Morrison and Joey DeFrancesco)05/05/2018358
The Prophet Speaks15/12/2018356
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Dino-Canarias
Member
*****
Der Titel des Albums mag zwar ein wenig forsch rüberkom-
men (an Selbstvertrauen hat es Van the Man ja noch nie
gross gemangelt!), aber so ganz daneben liegt er mit der
Aussage bei diesem Spätwerk sicher nicht.....möglicher-
weise sogar das Beste, was er seit den frühen 80ern
abgeliefert hat!

Knappe 5.

Ňke
Member
****
Mycket bra litet album, innehållande många fina små bitar. Bästa biten är, om du frågar mig om saken, "High Summer" - en bit som bara är helt suverän på alla sätt och vis och som jag gillade direkt och alltjämt gillar lika mycket idag som jag gjorde då, så de så....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.