Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Def Leppard - Euphoria

Cover Def Leppard - Euphoria
CD
Mercury 546 244-2

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 5
de  Piek: 14 / Weken: 9
at  Piek: 48 / Weken: 2
fr  Piek: 63 / Weken: 1
se  Piek: 7 / Weken: 5
fi  Piek: 16 / Weken: 4
no  Piek: 30 / Weken: 2

Tracks

15/06/1999
CD Mercury 546 244-2 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Demolition Man
3:24
2.Promises
  3:59
3.Back In Your Face
3:20
4.Goodbye
3:36
5.All Night
3:38
6.Paper Sun
  5:27
7.It's Only Love
4:06
8.21st Century Sha La La La Girl
4:06
9.To Be Alive
3:53
10.Disintegrate
2:51
11.Guilty
3:47
12.Day After Day
4:36
13.Kings Of Oblivion
4:18
   

Def Leppard   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Animal26/09/1987323
Let's Get Rocked30/05/1992303
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vault (Greatest Hits)11/11/1995302
Viva! Hysteria - Live At The Joint, Las Vegas26/10/20131663
Def Leppard07/11/2015855
Hysteria12/08/20171531
The Story So Far - The Best Of08/12/20181501
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Werner
Member
*****
Klare fünf Punkte für dieses Album, bei welchem sie wieder sehr nach ihren Glanzzeiten klingen.

Sven84
Member
*****
Es lohnt sich eben doch, wieder John Mutt Lange an Board zu holen. Die Rückkehr zum alten Sound (mit wenigen Ausnahmen) brachte die Band zwar nicht wieder zu Ruhm à la "Pyromania" oder "Hysteria" doch dafür konnte an zurecht behaupten, dass die Band wieder zurück war. Songs wie "Promises", "Goodbye", "To Be Alive" aber auch ein paar der schnelleren Tracks knüpfen an alte Zeiten ran.
Das Album ist in etwa gleich gut wie "Pyromania", kommt aber nicht an "Hysteria" ran.
30/03/2006 03:57
DJ L.J. Weisslinger
Member
*****
gutes Album!
22/08/2005 10:36
elton
Member
***
hat mich nicht überzeugt
30/09/2003 09:00
Mischlermaxe
Member
******
"Back To The Roots".... einfach stark!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.