Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Barbara Dex - Enjoy - A Taste Of Gospel

Cover Barbara Dex - Enjoy - A Taste Of Gospel
Cover

Album

Jaar:2003
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2003
CD Impuls 2003770
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jesus On The Mainline (Radio Edit)
2.Oh! Happy Day
3.Steal Away
4.Nobody Knows The Trouble I've Seen
5.Rock My Soul
6.Old Time Religion
7.Down By The Riverside
8.This Little Light Of Mine (Let It Shine)
9.In The Upper Room
10.Go Tell It On The Mountain
11.Jesus On The Mainline
12.Away In A Manger
13.O Holy Night
   

Barbara Dex   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Iemand als jij08/05/1993197
Amoureuse02/05/1998Tip: 10 
One Life (Barbara Dex & Alides)28/02/20041110
Crazy04/03/200656
I Am (Tom Helsen presents Barbara Dex)15/05/2010308
Before05/11/2011374
What Will You Do04/02/2012Tip: 43 
Be Who You Wanna Be18/08/2012Tip: 31 
A Wind Called Love (Gunther Verspecht & Barbara Dex)27/09/2014Tip: 73 
Ik zen zoe blij (Barbara Dex & Petticoat)14/02/2015Tip: 38 
Falling In Love25/07/2015Tip: 22 
My Day02/01/2016Tip: 22 
Get Your Groove On04/06/2016Tip 
Waar moet ik heen zonder jou16/12/2017Tip: 18 
Niet huilen mama19/05/2018Tip: 23 
Hier voel ik me thuis23/06/2018Tip: 4 
Rozen zonder doornen29/09/2018Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waiting For A New Moon01/04/1995421
Tender Touch20/04/1996225
Strong18/04/1998246
Blue-Eyed Girl08/04/20061610
Barbara Dex22/10/2011625
Dex, Drugs & Rock 'n Roll19/03/2016867
De tijd zit erop - Ode aan Bobbejaan (Guido Belcanto, Jan Desmet & Barbara Dex)10/12/20161235
Dex tot de tweede macht17/02/2018433
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
29/12/2006 10:27
sanremo
Member
****
4+ für dieses Album aus 2003
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.