Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Marc Moulin - I Am You

Cover Marc Moulin - I Am You
Cover

Album

Jaar:2007
Label:BLUE NOTE
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/01/2007 (Positie 12)
Laatste week notering:14/04/2007 (Positie 96)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2876 (1896 Punten)
Alternatieve albums:20/01/2007 / Piek: 1 / Weken: 11
Belgische albums:20/01/2007 / Piek: 1 / Weken: 7
In de landen:
be  Piek: 3 / Weken: 12 (V)
  Piek: 9 / Weken: 9 (W)

Tracks

12/01/2007
CD EMI 3837562 (EMI) / EAN 0094638375623
Toon detailsAlles beluisteren
   

Marc Moulin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Am You27/01/2007Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Top Secret13/10/2001611
Entertainment02/10/20041021
Sam Suffy19/03/2005418
Placebo Years 1971-197401/07/2006981
I Am You20/01/2007312
Bestof26/09/2009356
Songs & Moods23/11/2013687
Sam Suffy - 40th Anniversary Edition28/02/20151882
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.