Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Korn - Issues

Cover Korn - Issues
CD
Epic / Immortal 496359 9
Cover Korn - Issues
Cover

Album

Jaar:1999
Label:EPIC
Distributeur:SONY MUSIC
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/11/1999 (Positie 29)
Laatste week notering:25/03/2000 (Positie 44)
Piekpositie:28 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:2540 (2126 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 86 / Weken: 2
de  Piek: 9 / Weken: 25
at  Piek: 13 / Weken: 12
fr  Piek: 12 / Weken: 3
nl  Piek: 13 / Weken: 17
be  Piek: 28 / Weken: 13 (V)
  Piek: 44 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 42 / Weken: 2
fi  Piek: 4 / Weken: 9
no  Piek: 10 / Weken: 3
it  Piek: 41 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 12
nz  Piek: 2 / Weken: 12

Tracks

15/11/1999
CD Epic / Immortal 496359 9 (Sony) / EAN 5099749635999
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dead
  1:12
2.Falling Away From Me
  4:30
3.Trash
  3:27
4.4 U
  1:42
5.Beg For Me
  3:53
6.Make Me Bad
  3:55
7.It's Gonna Go Away
  1:30
8.Wake Up
  4:07
9.Am I Going Crazy
  0:59
10.Hey Daddy
  3:44
11.Somebody Someone
  3:47
12.No Way
  4:08
13.Let's Get This Party Started
  3:41
14.Wish You Could Be Me
  1:07
15.Counting
  3:37
16.Dirty
  7:50
   
29/11/1999
CD Immortal / Epic EPC 496359 2 (Sony) / EAN 5099749635920
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/07/2010
LP Music On Vinyl MOVLP109 / EAN 8713748980122
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/11/2018
LP Epic / Immortal 19075843981 (Sony) / EAN 0190758439815
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
The Serenity Of Suffering29/10/20161625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71 (Reviews: 7)

orangeKILLER
Member
******
Kann mit gutem Gewissen die 6 zücken. Das beste Korn-Album!

klamar
Member
****
... für mich knapp gut ...

DerMeister
Member
*****
Ist schon sehr gut, gehört aber nicht zu meinen Favoriten der Band.
30/03/2008 12:49
remember
Member
****
Bis auf 1, 2 Ausnahmen (#9, #14), absolut gut.

#1 in den USA u AUS.
Laatst gewijzigd: 16/11/2012 22:48
28/07/2007 22:58
toolshed
Member
****
Tja, was soll ich sagen. Mittlerweilen gefällt mir Issues, obwohl sie das eigentlich nicht sollte. ;) Korn waren hier auf jeden Fall noch ganz gut, auch wenn sie natürlich in ihrer eigenen Stil-Limitierung gefangen bleiben und die Texte nach wie vor kompletter Müll sind.
04/04/2004 19:51
Michael
Member
*****
am Anfang fand ichs lärmig, ist aber recht geil, nicht so 08/15
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.