Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Shins - Wincing The Night Away

Cover The Shins - Wincing The Night Away
Cover

Album

Jaar:2007
Label:SUB POP
Distributeur:KONKURRENT
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/02/2007 (Positie 71)
Laatste week notering:10/03/2007 (Positie 100)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:5192 (783 Punten)
Alternatieve albums:03/02/2007 / Piek: 25 / Weken: 6
In de landen:
de  Piek: 44 / Weken: 2
fr  Piek: 62 / Weken: 12
nl  Piek: 27 / Weken: 7
be  Piek: 39 / Weken: 6 (V)
se  Piek: 17 / Weken: 6
no  Piek: 8 / Weken: 6
it  Piek: 90 / Weken: 1
au  Piek: 5 / Weken: 6
nz  Piek: 21 / Weken: 3

Tracks

22/01/2007
CD Sub Pop SPCD 705 / EAN 4024572288884
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sleeping Lessons
3:58
2.Australia
3:57
3.Pam Berry
0:57
4.Phantom Limb
4:48
5.Sea Legs
5:23
6.Red Rabbits
4:31
7.Turn On Me
3:42
8.Black Wave
3:19
9.Split Needles
3:46
10.Girl Sailor
3:44
11.A Comet Appears
3:49
   
24/06/2016
MC Sub Pop SPCS705 / EAN 0098787070545
Toon detailsAlles beluisteren
   
23/03/2018
LP Sub Pop SPLPX705 / EAN 4059251224914
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Shins   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simple Song04/02/2012Tip: 4 
The Rifle's Spiral12/05/2012Tip: 67 
No Way Down09/06/2012Tip: 31 
Dead Alive14/01/2017Tip 
Name For You04/02/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wincing The Night Away03/02/2007396
Port Of Morrow24/03/2012248
Heartworms18/03/2017605
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.17 (Reviews: 6)

drogida007
Member
*****

Starkes Album.

bluezombie
Member
*****
A very cool and enjoyable album, but I prefer both Port Of Morrow and Chutes Too Narrow.

Hijinx
Member
*****
Quite a nice album that introduced them to me. My strong favourites are "Phantom Limb", "Turn On Me", "Australia" & "Sea Legs".
Laatst gewijzigd: 21/06/2011 03:49
24/01/2008 04:17
toolshed
Member
*****
Ein sehr gutes Album. Besonders gefällig: "Phantom limb" und natürlich "Spilt needles".

Laatst gewijzigd: 24/01/2008 04:20
20/01/2008 11:57
variety
Member
*****
Eine tolle CD. Sie tönt so richtig nach schöner Musik. Knappe 5.
Anspieltipps: Sleeping Lessons, Australia, Sea Legs, Red Rabbits oder Girl Sailor.
25/02/2007 11:30
donniedarko
Member
******
... marvellous ...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.