Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Asylum Years

Cover Tom Waits - Asylum Years
Cover

Album

Jaar:1984
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
no  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

1984
LP Asylum / Warner 960 321-1
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Ol' 55
  3:57
2.Martha
  4:29
3.Rosie
  4:03
4.Shiver Me Timbers
4:26
5.San Diego Serenade
3:30
6.Diamonds On My Windshield
3:13
7.(Looking For) The Heart Of Saturday Night
3:50
8.The Ghost Of Saturday Night (After Hours At Napoleone's Pizza House)
3:14
9.Small Change
5:05
10.Tom Traubert's Blues (Four Sheets To The Wind In Copenhagen)
  6:34
LP 2:
1.Step Right Up
5:16
2.Burma Shave
6:07
3.Foreign Affair
3:31
4.Mr. Henry
3:13
5.The Piano Has Been Drinking
3:20
6.Potter's Field
8:03
7.Kentucky Avenue
4:27
8.Somewhere [From "West Side Story"]
3:33
9.On The Nickel
6:05
10.Ruby's Arms
5:30
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)

longlou
Member
******
Das kann man wohl sagen. Und damit ist eine 6 unvermeidlich. Es enthält mit "Grapefruit Moon" und "Tom Traubert's Blues" zwei seiner bekanntesten und mit "Burma Shave" eins meiner liebsten Lieder. Daneben noch das großartige Duett "I never talk to Strangers" mit Bette Midler. Und der Rest des Albums steht dem eigentlich nicht viel nach.
Laatst gewijzigd: 28/08/2010 15:48

soia
Member
******
wohl eines der besten WAITS ALBEN...grossartig!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.