Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Cypress Hill - Skull & Bones

Cover Cypress Hill - Skull & Bones
CD
Columbia 495183 6

Album

Jaar:2000
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY MUSIC
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/05/2000 (Positie 40)
Laatste week notering:23/09/2000 (Positie 48)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:1465 (3379 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 16
de  Piek: 4 / Weken: 11
at  Piek: 5 / Weken: 11
fr  Piek: 13 / Weken: 7
nl  Piek: 10 / Weken: 17
be  Piek: 17 / Weken: 20 (V)
  Piek: 37 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 29 / Weken: 5
fi  Piek: 1 / Weken: 16
no  Piek: 24 / Weken: 4
au  Piek: 6 / Weken: 9
nz  Piek: 13 / Weken: 10

Tracks

25/04/2000
CD Columbia 495183 6 (Sony) / EAN 5099749518360
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Intro
1:52
2.Another Victory
  3:11
3.(Rap) Superstar
  4:53
4.Cuban Necktie
4:13
5.What U Want From Me
  3:50
6.Stank A** H**
  5:09
7.Highlife
  3:53
8.Certified Bomb
4:03
9.Can I Get A Hit
2:47
10.We Live This S***
4:20
11.Worldwide
2:45
CD 2:
1.Valley Of Chrome
4:04
2.Get Out Of My Head
3:31
3.Can't Get The Best Of Me
  4:15
4.A Man
3:08
5.Dust
3:56
6.(Rock) Superstar
  4:37
   

Cypress Hill   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What's Your Number?03/04/2004Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
III: Temples Of Boom11/11/1995106
Unreleased & Revamped14/09/1996401
IV24/10/1998411
Skull & Bones06/05/20001720
Stoned Raiders26/01/2002382
Till Death Do Us Part03/04/2004479
Rise Up01/05/2010534
Elephants On Acid06/10/2018553
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 6)

klamar
Member
****
... vergebe hier mal großzügig 4*, obwohl mir eine ganze Reihe der Songs viel zu monoton sind ... aber es gibt auch ein paar Bessere ... für Fans sicher unverzichtbar ... aber ich kann mit dem Genre ohnehin nicht viel anfangen ...

remember
Member
***
eine Tortur..2 Songs gefallen mir, auf CD 2 gefällt mir nur der härtere Sound..

Ultimate_Phil
Member
****
Das ambitionierteste, kommerziell erfolgreichste und vielleicht auch beste Album von Cypress Hill.
28/09/2006 23:50
HipHopNeverDie
Member
****
Knapp keine 3 weil bis auf "Rap Superstar" sind kaum noch nennenswerte Songs vertreten. Zudem gibt es deutlich besser CH Alben
16/07/2004 22:09
Michael
Member
*****
für mich das deutlich beste was Cypress Hill produzierten
31/03/2004 20:16
DJ THE KING
Member
******
G.E.I.L.O.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.