Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Brutal Planet

Cover Alice Cooper - Brutal Planet
Cover

Album

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 66 / Weken: 4
de  Piek: 23 / Weken: 4
at  Piek: 49 / Weken: 1
se  Piek: 31 / Weken: 2

Tracks

2000
CD Eagle GAS 0000115 EAG (Edel) / EAN 5034504111523
Toon detailsAlles beluisteren
1.Brutal Planet
2.Wicked Young Man
3.Sanctuary
4.Blow Me A Kiss
5.Eat Some More
6.Pick Up The Bones
7.Pessi-Mystic
8.Gimme
9.It's The Little Things
10.Take It Like A Woman
11.Cold Machines
   
02/04/2010
CD Armoury 0000523AMY / EAN 5036369752323
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/03/2016
LP Eagle CARLP168 / EAN 4024572909604
Toon detailsAlles beluisteren
   
22/04/2016
LP Eagle Rock CARLPP168 / EAN 4024572963477
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/03/2017
LP Eagle CARLPM168 / EAN 4059251093398
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/10/2017
LP Eagle CARLPB168 / EAN 4059251160793
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/07/2018
LP Edel 0212924EMX (Edel) / EAN 4029759129240
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Dietmar1968
Member
******
@Skullface

Alice Cooper hat schon immer harte Musik gemacht.

remember
Member
****
gar nicht schlecht..UK #38

Skullface
Member
*****
Alice wechselt sein Stil mit harten Texten und Musik für die einen sicherlich sehr gewöhnungsbedürftig aber bei mír gingen die Songs direkt ins Ohr.
27/10/2005 23:36
Tom
Member
***
WENIGER
23/11/2004 17:04
mšthu
Member
******
finge das Album z'beste vom Alice Cooper, geit ab wie sau.....
03/10/2003 14:34
Mischlermaxe
Member
****
Immerhin ein Schritt in die richtige Richtung!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.