Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Placebo - Black Market Music

Cover Placebo - Black Market Music
CD
Elevator / Hut / Virgin 8501622 (eu)
Cover Placebo - Black Market Music
LP
Virgin 7243 8 50049 1 9 (uk)

Album

Jaar:2000
Label:HUT
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/10/2000 (Positie 13)
Laatste week notering:25/11/2000 (Positie 45)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:4229 (1075 Punten)
Alternatieve albums:27/01/2001 / Piek: 38 / Weken: 8
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 11
de  Piek: 4 / Weken: 23
at  Piek: 7 / Weken: 13
fr  Piek: 1 / Weken: 36
nl  Piek: 28 / Weken: 5
be  Piek: 10 / Weken: 6 (V)
  Piek: 3 / Weken: 17 (W)
se  Piek: 17 / Weken: 4
fi  Piek: 24 / Weken: 2
no  Piek: 9 / Weken: 4
it  Piek: 9 / Weken: 5
au  Piek: 18 / Weken: 12
nz  Piek: 22 / Weken: 6

Tracks

06/10/2000
CD Elevator / Hut / Virgin 8501622 (EMI) [eu] / EAN 0724385016226
09/10/2000
LP Virgin 7243 8 50049 1 9 (EMI) [uk] / EAN 0724385004919
27/11/2015
2015 Remastered Limited Gold 180g Vinyl - LP Vertigo / Capitol 4743247 (UMG) / EAN 0602547432476
27/11/2015
2015 Remastered Black 180g Vinyl - LP Vertigo / Capitol 4743249 (UMG) / EAN 0602547432490
Toon detailsAlles beluisteren
1.Taste In Men
  4:15
2.Days Before You Came
  2:33
3.Special K
  3:52
4.Spite & Malice
  3:37
5.Passive Aggressive
  5:24
6.Black-Eyed
  3:48
7.Blue American
  3:31
8.Slave To The Wage
  4:06
9.Commercial For Levi
  2:20
10.Haemoglobin
  3:46
11.Narcoleptic
  4:22
12.Peeping Tom
  5:15
Hidden:
Black Market Blood
  3:50
   
09/10/2000
Elevator / Hut / Virgin CDFLOOR13 (EMI) / EAN 0724385004926
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/11/2012
CD Vertigo 060253717538 (UMG) / EAN 0602537175383
Toon detailsAlles beluisteren
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Burger Queen FranÁais15/01/2000Tip: 7 
The Bitter End22/03/2003Tip: 15 
Special Needs18/10/2003Tip: 18 
Song To Say Goodbye15/04/2006491
Meds30/12/2006Tip: 12 
For What It's Worth13/06/2009237
Ashtray Heart12/09/2009Tip: 15 
The Never-Ending Why12/12/2009Tip: 13 
B320/10/2012Tip: 74 
Too Many Friends20/07/2013461
Loud Like Love16/11/2013Tip: 14 
Hold On To Me25/01/2014Tip: 54 
A Million Little Pieces12/07/2014Tip: 67 
Jesus' Son08/10/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing24/10/1998263
Black Market Music21/10/2000106
Sleeping With Ghosts29/03/2003428
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004527
Meds18/03/2006137
Battle For The Sun13/06/2009133
Loud Like Love28/09/2013225
MTV Unplugged05/12/20151912
A Place For Us To Dream - 20 Years Of Placebo15/10/20162816
Life's What You Make It [EP]15/10/20161531
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

DerMeister
Member
******
Bestes Placebo Album

remember
Member
****
Auch für mich geht sich die 4.5* nicht aus.
Es beginnt gewöhnungsbedürftig (da durfte man dann schon experimental sein), steigert sich dann teilweise aber wieder enorm..
Die US-Release CD bietet noch zusätzlich ein Depeche Mode Cover (I feel you).
Diesmal nicht in UK am erfolgreichsten, sondern #1 F, #4 D.
Laatst gewijzigd: 10/06/2015 19:11
03/06/2008 09:33
philippkramer
Member
*****
eines der besten placebo-alben. harte töne treffen auf ruhige balladen, so wie man placebo kennt und liebt.
Laatst gewijzigd: 07/11/2009 14:43
20/10/2007 10:20
alida1
Member
****
Für mich das schlechteste Album von den dreien.
Taste In Man und Peeping Tom 6* alles andere eine 4*
30/07/2007 21:21
schlagergalaxie
Member
***
bei mir gerade noch 3*
15/04/2007 13:31
Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
25/01/2007 12:18
variety
Member
*****
Dann runde ich auf eine 5 auf... (knapp)!
Anspieltipps: Black-Eyed, Blue American, Slave To The Wage sowie Commercial For Levi.
27/11/2006 17:32
Koumbianer
Member
***
4* für "Special K", 5* für "Slave To The Wage", der Rest eben Placebo, alles 3*...
30/10/2006 11:48
paranoidandroid
Member
****
Etwas durchzogen, hat aber durchaus seine Highlights.
12/08/2005 12:39
elton
Member
******
genial
11/06/2004 17:01
donniedarko
Member
******
...ihr bisher größter Wurf, zumal richtig rockig und durchaus melodisch !!!
28/12/2003 16:43
josi22
Member
*****
gutes album
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.