Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Offspring - Conspiracy Of One

Cover The Offspring - Conspiracy Of One
CD
Columbia 498481 2 (au)

Album

Jaar:2000
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY MUSIC
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/11/2000 (Positie 47)
Laatste week notering:03/02/2001 (Positie 48)
Piekpositie:35 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:5683 (628 Punten)
Alternatieve albums:27/01/2001 / Piek: 19 / Weken: 16
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 22
de  Piek: 8 / Weken: 14
at  Piek: 5 / Weken: 18
fr  Piek: 3 / Weken: 23
nl  Piek: 32 / Weken: 11
be  Piek: 35 / Weken: 4 (V)
  Piek: 18 / Weken: 16 (W)
se  Piek: 8 / Weken: 11
fi  Piek: 4 / Weken: 14
no  Piek: 11 / Weken: 9
it  Piek: 12 / Weken: 14
au  Piek: 4 / Weken: 24
nz  Piek: 11 / Weken: 10

Tracks

14/11/2000
CD Columbia 498481 2 (Sony) [au] / EAN 9399700077933
2000
LP Columbia C 61419 (Sony) [us] / EAN 0074646141915
2000
CD Columbia 498481 2 (Sony) / EAN 5099749848122
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro
  0:05
2.Come Out Swinging
  2:47
3.Original Prankster
  3:40
4.Want You Bad
  3:22
5.Million Miles Away
  3:39
6.Dammit, I Changed Again
  2:48
7.Living In Chaos
  3:28
8.Special Delivery
  3:00
9.One Fine Day
  2:45
10.All Along
  1:38
11.Denial, Revisited
  4:32
12.Vultures
  3:34
13.Conspiracy Of One
  2:17
14.Huck It
  2:38
   

The Offspring   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Self Esteem (Offspring)04/03/1995727
Gotta Get Away (Offspring)05/08/1995287
Pretty Fly (For A White Guy)16/01/1999119
Why Don't You Get A Job?08/05/19991712
The Kids Aren't Alright11/09/1999437
Original Prankster04/11/2000Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smash (Offspring)01/04/1995233
Ixnay On The Hombre22/02/19971911
Americana02/01/1999445
Conspiracy Of One25/11/2000354
Splinter31/01/2004703
Greatest Hits09/07/20051710
Rise And Fall, Rage And Grace28/06/2008365
Days Go By30/06/2012958
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 16)

Stef10
Member
******
sehr gut

MrDave89
Member
******
Definitiv ein besseres Album als viele aber noch lange nicht so gut wie "Smash".

ph.s.
Member
******
genial...bestes Album von The Offspring

Musikmichel91
Member
******
Da stimme ich rocky32 voll und ganz zu. Einfach nur der Hammer.
Laatst gewijzigd: 12/05/2010 17:20

philippkramer
Member
****
genausogut wie americana. nach diesem album kam nix gescheites mehr.

shimano
Member
*****
Ein tolles Album von Offspring. gute 5 Punkte!

music-freak
Member
*****
reicht nicht für ne 6 aber für ne 5+
20/01/2008 15:42
fabio
Member
*****
gut
26/04/2007 11:39
rocky32
Member
******
einfach nur geil,meiner meinung nach das beste album von offspring
11/01/2007 11:58
Alxx
Member
******
Besser als "Americana", so gute Tracks drauf, wow!
14/10/2006 13:01
remember
Member
****
Ich würde sagen es ist nach Smash ihr gelungenstes Album! Kein Ausfaller, herauszuheben sind besonders: Come out Swinging und besonders Original prankster.
Das Album weisst 13 Tracks auf, aber listen - es sind 14!
War meine #3 der Jahres Albumwertung von 2001!
Heute noch glatte 4*
Laatst gewijzigd: 26/07/2012 06:07
27/08/2006 20:11
Music4Life
Member
******
Gefällt mir auf jeden Fall n'bisserl besser als Americana....Affengeil!
02/06/2004 15:59
donniedarko
Member
******
...klare Sache - auch im Vergleich zum Vorgänger !!!
07/02/2004 12:42
tigerbabe
Member
******
sau geiles album.. kommt zwar nid so ganz an americana ran.. aber trotzdem... ne 6!!!!!
15/10/2003 17:41
Phil
Member
*****
sehr gut, aber nicht mehr so toll wie "Americana"
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.