Login
België (Vlaanderen)

Tiziano Ferro - Rosso relativo

Cover Tiziano Ferro - Rosso relativo
CD
EMI 5396992

Album

Jaar:2001
Label:EMI
Distributeur:EMI
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/05/2002 (Positie 38)
Laatste week notering:16/11/2002 (Positie 41)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:3672 (1474 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 77
de  Piek: 9 / Weken: 29
at  Piek: 7 / Weken: 18
fr  Piek: 25 / Weken: 43
nl  Piek: 40 / Weken: 7
be  Piek: 30 / Weken: 9 (V)
  Piek: 18 / Weken: 24 (W)
it  Piek: 5 / Weken: 101

Tracks

26/10/2001
CD EMI 7243 5 36554 2 6 (EMI) / EAN 0724353655426
Toon detailsAlles beluisteren
   
06/05/2002
CD EMI 5396992 (EMI) / EAN 0724353969929
Toon detailsAlles beluisteren
1.Le cose che non dici
  3:57
2.Rosso relativo
  4:01
3.Perdono
  4:01
4.Imbranato
  5:03
5.Di più
  3:57
6.Mai nata
  3:51
7.Primavera non è
  3:04
8.Il confine
  4:11
9.Boom Boom
  4:17
10.L'olimpiade
  3:41
11.Soul-dier
  4:33
12.Il bimbo dentro
  4:37
Bonus Track
13.Perdono [English]
  1:56
   
06/05/2002
French Version - CD EMI 7243 5 39695 2 3 (EMI) / EAN 0724353969523
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/07/2016
CD Artist First A184652 / EAN 8034125846528
Toon detailsAlles beluisteren
   
07/10/2016
LP Artist First A1 84664 / EAN 8034125846641
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tiziano Ferro   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perdono30/03/2002616
Imbranato07/09/2002329
Rosso relativo01/02/2003Tip: 15 
La differenza tra me e te17/03/2012Tip: 45 
Potremmo ritornare31/12/2016Tip 
Buona (cattiva) sorte29/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosso relativo18/05/2002309
Nessuno è solo29/07/2006763
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.69 (Reviews: 16)

sanremo
Member
****
gut

Roger Hürlimann
Member
******
Ach, italia...
Da werde ich einfach schwach, bei italienischer Musik! Da muss einfach die 6* her, da es ein paar ganz genial Titel drauf hat!
14/08/2007 20:40
fabio
Member
*****
super
18/08/2006 23:24
nunu13
Member
******
hammer Album gefällt mir sehr gut
11/09/2005 23:03
southpaw
Member
****
Ziemlich gut, doch aus Italien kam schon bei weitem stärkere Musik.
01/05/2005 17:22
huaraguat
Member
****
jo eher langwiligi tracks
23/04/2005 01:19
dmrs
Member
*****
aso i fing die cd no hammer! obwohl si scho chli älter esch chammer si emmer lose! (Han sowiso es faibel vör italos auso chas au demm legge :)
15/10/2004 22:23
Werner
Member
***
Enttäuschend! Nach dem Hit 'Xdono' folgt nicht mehr viel, abgerundete drei...
05/09/2004 21:04
YVE
Member
****
album mit einigen super tracks aber auch eher langweiligen...
04/09/2004 22:41
Naruto
Member
******
super
19/08/2004 02:51
olhol
Member
******
Absolute SUPEEEEEEEER!
18/07/2004 00:01
Schwizerin
Member
******
wunderbares Album!
17/11/2003 18:57
50timm
Member
**
Nicht gerade meine Geschmacksrichtung
07/10/2003 15:16
Kazzzer
Member
******
Absolut coole CD
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.