Login
België (Vlaanderen)

Belle Perez - Baila Perez

Cover Belle Perez - Baila Perez
CD
APR Works APR-104

Album

Jaar:2003
Label:APR
Distributeur:RELI
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/04/2003 (Positie 8)
Laatste week notering:25/09/2004 (Positie 85)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:65
Positie aller tijden:172 (10368 Punten)
Mid price:18/02/2006 / Piek: 18 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 20 / Weken: 17
be  Piek: 1 / Weken: 65 (V)

Tracks

14/04/2003
CD APR Works APR-104 / EAN 5412577200885
Toon detailsAlles beluisteren
Live Tracks
1.Hola mundo (Live)
  4:15
2.Hotel California (Live)
  4:15
3.Bailaremos (Live)
  3:50
4.Gloria Estefan Medley (Live)
Rhythm Is Gonna Get You
Do The Conga
Oye mi canto
  9:42
5.El ritmo caliente (Live)
  3:39
6.Fragilidad (Live)
  3:14
7.Tú y yo (Live)
  3:36
8.Demasiado corazón (Live)
  4:03
9.Don't Play With My Heart (Live)
  4:22
10.La Bamba (Live)
  3:02
11.Gipsy King Medley
Volare (Nel blu dipinto di blu)
Baila me
Bamboleo
  7:35
Studio Tracks
12.Volveras
  3:58
13.Sobreviviré
  4:47
14.Enamorada
  2:58
15.Hijo de la luna (Piano Version)
  4:28
   

Belle Perez   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World10/07/1999Tip: 6 
Honeybee22/07/2000616
This Crazy Feeling07/10/2000Tip: 17 
Kiss & Make Up21/04/2001501
Planet Of Love14/07/2001406
Get Up And Boogie15/12/20012910
Me & You (Belle Perez & Jody Bernal)11/05/20021017
Everything31/08/2002Tip: 4 
Hijo de la luna (Belle Perez & Voice Male)30/11/2002818
Bailaremos29/03/20031513
Enamorada12/07/2003714
Sobreviviré22/11/2003349
Light Of My Life08/05/20041120
Loca de amor04/09/2004236
Que viva la vida (Chiquitan)18/06/2005222
Dime01/10/2005910
El mundo bailando25/02/2006116
Ave María01/07/20061113
Gotitas de amor02/09/2006Tip: 1 
Hoy (Le pido a Dios)23/12/2006Tip: 7 
Amor latino31/03/2007117
Djolei djolei07/07/2007329
Dime que tú quieres24/05/2008107
Amame30/08/2008242
Tú / You06/12/2008Tip: 20 
La colegiala31/07/2010126
Shake It Out07/05/2011Tip: 25 
Beat On My Drum (Belle Perez feat. Gabry Ponte, Pitbull & Sophia Del Carmen)10/11/2012305
Adiós Bye Bye09/03/2013Tip: 72 
Ik hoor bij jou / El ritmo de la passion (Christoff & Belle Perez)14/12/2013Tip: 5 
Ich haaw von och15/02/2014Tip: 53 
Vayamundo14/06/2014Tip: 34 
Castígame (Bustamante & Belle Perez)09/05/2015Tip: 8 
Agua y fuego23/01/2016Tip: 1 
Fuera de mi piel (Live)06/02/2016Tip 
The World Is Gonna End Tonight (Live)20/02/2016Tip 
The Way To Your Heart (Live)27/02/2016Tip 
De jager (Live)05/03/2016Tip 
Llegaste tú23/04/2016Tip: 11 
Ponte a cantar02/07/2016Tip: 5 
Mujer contra mujer19/11/2016Tip 
Santo santo10/06/2017Tip: 33 
Rumba02/06/2018Tip: 10 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hello World23/09/20001320
Everything07/09/2002107
Baila Perez26/04/2003165
Arena 200420/11/2004924
The Best Of16/07/2005262
Gotitas de amor02/09/2006325
Gotitas de amor [+ Live CD]05/05/2007606
Gipsy28/06/2008916
Diez: Live - Acoustic28/03/2009951
Back To Back (Belle Perez & Gipsy Kings)09/07/2011711
Agua y fuego27/02/2016624
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.