Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scene - The Scene

Cover The Scene - The Scene
CD
Mercury 526 224-2

Album

Jaar:1994
Label:MERCURY
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Mid price:21/06/2014 / Piek: 19 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 43 / Weken: 10

Tracks

31/10/1994
CD Mercury 526 224-2 (PolyGram) / EAN 0731452622426
Toon detailsAlles beluisteren
1.Maan (Live)
4:15
2.Blauw (Live)
5:18
3.Rigoreus (Live)
6:54
4.De schaduw van het kruis (Live)
4:18
5.Geef nooit op (Live)
4:53
6.Soldaat (Live)
3:57
7.Open (Live)
5:53
8.Zuster (Live)
5:55
9.Samen (Live)
6:39
10.Iedereen is van de wereld (Live)
7:55
   

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw06/10/1990396
Overal10/12/2011Tip: 79 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arena20/04/1996265
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000137
200709/06/20072717
Liefde op doorreis07/11/2009245
Code17/03/2012415
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.