Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Alice

Cover Tom Waits - Alice
Cover

Album

Jaar:2002
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/05/2002 (Positie 32)
Laatste week notering:22/06/2002 (Positie 33)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:3836 (1261 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 24 / Weken: 6
de  Piek: 10 / Weken: 8
at  Piek: 3 / Weken: 10
fr  Piek: 27 / Weken: 9
nl  Piek: 16 / Weken: 9
be  Piek: 7 / Weken: 7 (V)
  Piek: 34 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 13 / Weken: 4
fi  Piek: 27 / Weken: 2
no  Piek: 3 / Weken: 9
dk  Piek: 3 / Weken: 4
it  Piek: 5 / Weken: 6
au  Piek: 26 / Weken: 4
nz  Piek: 48 / Weken: 2

Tracks

2002
LP Anti 6632-1
2002
CD Anti / Epitaph 86632-2 / EAN 8714092663228
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alice
4:28
2.Everything You Can Think
3:10
3.Flower's Grave
3:29
4.No One Knows I'm Gone
1:42
5.Kommienezuspadt
3:11
6.Poor Edward
3:43
7.Table Top Joe
4:14
8.Lost In The Harbour
3:45
9.We're All Mad Here
2:32
10.Watch Her Disappear
2:33
11.Reeperbahn
4:03
12.I'm Still Here
1:50
13.Fish & Bird
3:59
14.Barcarolle
4:00
15.Fawn
1:44
   
24/11/2017
LP Anti EPIT 6632-3 / EAN 8714092663235
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 6)

remember
Member
***
Anstrengend, wie fast immer.
15/03/2008 09:15
Ųcki
Member
***
Na ja, er hatte besseres auf Lager
07/03/2007 23:57
Homer Simpson
Member
******
bis auf ein paar wenige Stellen ein großartiges Album
Laatst gewijzigd: 20/04/2007 11:34
20/12/2005 20:24
DaJoe
Member
****
mein vater ist seitdem ich mich erinnern kann tom waits fan, hat viele platten und cds. gehört also auch zu meiner persönlichen geschichte. gutes album.
22/05/2005 17:41
Rewer
Staff
***
...weniger...
25/04/2004 12:18
phil70
Member
******
äusserst humorvoller, philosophischer junkyard blues vom feinsten. aber was konnte man von tom waits auch anderes erwarten?
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.