Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Blood Money

Cover Tom Waits - Blood Money
Cover

Album

Jaar:2002
Label:EPITAPH
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/05/2002 (Positie 31)
Laatste week notering:29/06/2002 (Positie 46)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:3501 (1421 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 7
de  Piek: 9 / Weken: 8
at  Piek: 5 / Weken: 11
fr  Piek: 36 / Weken: 6
nl  Piek: 21 / Weken: 8
be  Piek: 8 / Weken: 8 (V)
  Piek: 33 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 12 / Weken: 6
fi  Piek: 35 / Weken: 3
no  Piek: 4 / Weken: 12
dk  Piek: 2 / Weken: 4
it  Piek: 6 / Weken: 5
au  Piek: 25 / Weken: 4

Tracks

2002
LP Anti 6629-1
2002
CD Anti 86629-2 / EAN 8714092662924
Toon detailsAlles beluisteren
1.Misery Is The River Of The World
4:25
2.Everything Goes To Hell
3:46
3.Coney Island Baby
4:03
4.All The World Is Green
4:37
5.God's Away On Business
  3:00
6.Another Man's Vine
2:28
7.Knife Chase
2:27
8.Lullaby
2:09
9.Starving In The Belly Of A Whale
3:42
10.The Part You Throw Away
4:22
11.Woe
1:20
12.Calliope
1:59
13.A Good Man Is Hard To Find
3:58
   
24/11/2017
LP Anti EPIT 6629-3 / EAN 8714092662931
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

JulianThome
Member
*****
Einzigartig. Avant-Garde vom feinsten.

Wildwind
Member
*****
Wunderbare Scheibe. Waits ist einfach einzigartig.
03/11/2007 02:27
toolshed
Member
******
Es hat mich.
22/09/2007 10:41
remember
Member
***
Beginnt grauenvoll und endet auch so.
Dazwischen ist eine Ähnlichkeit vieler anderer Werke..
Laatst gewijzigd: 05/04/2011 21:27
30/01/2007 16:28
Homer Simpson
Member
******
Gefällt nicht jedem aber hat seine eigene Magie. Kritiker sagen es wäre eines seiner besten Alben. Aber was wissen die schon.

Man sollte es selber hören und auswerten
Laatst gewijzigd: 06/04/2007 14:26
22/05/2005 18:32
Rewer
Staff
***
...weniger...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.