Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Adele

Links

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Chasing PavementsXL18/01/2008
Cold ShoulderXL29/05/2008
Make You Feel My LoveXL06/11/2008
Hometown GloryXL04/05/2009
Rolling In The DeepXL15/11/2010
Someone Like YouXL24/01/2011
Set Fire To The RainXL / V204/04/2011
Rumour Has ItXL / V202/01/2012
SkyfallXL / Columbia06/01/2012
Turning TablesXL / V209/01/2012
HelloXL23/10/2015
When We Were YoungXL29/01/2016
Send My Love (To Your New Lover)XL16/05/2016
Water Under The BridgeXL / V210/10/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
19XL25/01/2008
21XL21/01/2011
25XL20/11/2015
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
iTunes Festival London 2011[no Label]13/07/2011
 

Discografie Albums - HŲrbuch

TitelLabelRelease
23 - Her StoryXL15/02/2013
Her StoryDiamond03/05/2013
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Live At The Royal Albert HallXL25/11/2011
Voice Of An AngelBeleave10/06/2016
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.