Login
België (Vlaanderen)

Al Bano & Romina Power

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
DialogoLibra04/1975
We'll Live It All AgainLibra04/1976
Des nuits entières (Romina Power & Al Bano)Carrere1976
Enlacés sur le sableCarrere1977
Prima notte d'amoreLibra1978
Et je suis à toi (Romina Power & Al Bano)Carrere1979
SharazanLibra1981
FelicitàBaby1982
Tu, soltanto tu (mi hai fatto innamorare)Baby1982
Che angelo seiBaby1982
Ci saràBaby1984
Canzone bluBaby1984
Al ritmo di beguine (ti amo)Baby1984
Magic Oh MagicBaby1985
Sempre sempreWEA1986
Libertà!WEA1987
Nostalgia canagliaWEA1987
FragileWEA1988
MakassarWEA1988
Cara terra miaWEA1989
Donna per amoreWEA1990
B.U.S.S.A. ancoraWEA1990
FotografiaWEA1990
VinceraiWEA1991
Oggi sposiWEA1991
Domani, domaniWEA1993
(Torneremo a) VeneziaWEA1993
Sha-e-oWEA1993
Na na naWEA1995
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Aria puraBaby1982
Che angelo seiBaby1982
Amore mioK-tel1983
Effetto amoreBaby1984
Sempre sempreWEA22/12/1986
Libertà!WEA24/11/1987
FragileWEA28/04/1989
Fotografia di un momentoWEA30/03/1990
Notte e giornoWEA12/03/1993
EmozionaleWEA28/04/1995
Ancora... ZugabeWEA29/11/1996
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
The Very Best - Live aus VeronaElectrola18/09/2015
Magic Reunion - LiveRCA24/11/2017
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Romantica - Die großen ErfolgeAriola Eurodisc1987
Vincerai - Ihre grössten ErfolgeWEA30/10/1991
Le piu' belle canzoniWEA1991
The CollectionAriola13/07/1998
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
I grandi successi - Ihre großen ErfolgeAriola Express08/09/1997
PlaylistRhino06/05/2016
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Star Festival / FelicitàAriola Express1986
SharazanAriola Express12/09/1994
Donna per amoreKiosk27/03/2000
Italienische MomenteAriola02/03/2007
Nostalgia canagliaBrioche20/06/2008
Cantando in libertà... le più belle canzoniFlashback26/04/2011
Nostalgia canaglia (Albano e Romina)SMI11/2014
Best OfSony10/04/2015
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.