Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alvaro Soler

Geboortedatum
Ńlvaro Tauchert Soler  09.01.1991

Links
OfficiŽle site

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
El mismo solSony24/04/2015
AgostoSony02/11/2015
SofiaAirforce115/04/2016
AnimalEpic10/02/2017
Yo contigo, tķ conmigo (The Gong Gong Song) (Morat y Ńlvaro Soler)Universal16/06/2017
La cinturaEpic30/03/2018
La cintura (Remix) (Alvaro Soler feat. Flo Rida & Tini)Sony27/07/2018
PueblaSony31/08/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Eterno agostoAirforce126/06/2015
Mar de coloresAirforce107/09/2018
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.