Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Army Of Lovers

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
When The Night Is ColdSonet1988
My Army Of LoversTon Son Ton1990
Ride The BulletTon Son Ton1990
CrucifiedUltrapop1991
ObsessionUltrapop1991
Candyman MessiahTon Son Ton1991
Judgment DayTon Son Ton / Habana1992
IsraelismStockholm1993
La plage de Saint TropezStockholm1993
Lit de Parade (Army Of Lovers feat. Big Money!)Stockholm1994
Give My LifeStockholm1995
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Disco ExtravaganzaTon Son Ton1990
Army Of LoversGiant / Reprise06/08/1991
Massive Luxury OverdoseUltrapop09/09/1991
The Gods Of Earth And HeavenStockholm1993
Glory, Glamour And GoldStockholm30/09/1994
Big Battle Of EgosSoFo27/03/2013
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Les Greatest HitsStockholm1995
Master SeriesSonet03/03/1997
 

Discografie Albums - Mix

TitelLabelRelease
Le remixed docu-soapUniversal2001
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.