Login
België (Vlaanderen)

Audrey Landers

Geboortedatum
Audrey Landers  18.07.1956

Links

4 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Manuel GoodbyeAriola02/1983
Little RiverAriola05/1983
Playa BlancaAriola03/1984
Honeymoon In TrinidadAriola07/1984
Mi amor (Audrey Landers & Camilo Sesto)Ariola01/1985
Summernight In RomeAriola1985
Jim, Jeff & JohnnyAriola1985
Paradise GenerationAriola1986
Tennessee Nights (Mama Chiquita)Ariola1986
These Silver Wings (La Golondrina)Ariola1986
Yellow Rose Of TexasWhite1987
Bella ItaliaWhite1987
SilverbirdWEA1988
Never Wanna Dance (When I'm Blue)Warner1988
Gone With The WindWEA1989
Sun Of JamaicaWarner1989
Shine A LightWEA03/1990
Santa Maria GoodbyePolydor1991
Monte CarloPolydor1991
Heute habe ich an dich gedacht (Bernhard Brink & Audrey Landers)Electrola08/09/1997
Sommernacht am Lago MaggioreDjerba14/01/2005
Sommer, Meer und SonnenscheinCom-es07/07/2009
One StarCOM-ES22/03/2010
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Wo der Südwind weht - Holiday Dreams mit Audrey LandersAriola05/11/1984
Paradise GenerationAriola1985
Weites Land - Lieder von Abenteuer, Freiheit und RomantikAriola1986
Country DreamsAriola1986
SecretsWarner1988
Meine Träume für DichWarner1990
Love Me TenderWEA1990
Rendez-VousPolydor1991
Das Audrey-Landers-WeihnachtsalbumPolydor1992
Little RiverWhite1993
Spuren eines SommersZYX21/02/2005
Spuren Deiner ZärtlichkeitCOM-ES29/01/2010
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Little River [1994]Ariola Express10/01/1994
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Rose der PrärieAriola Express1987
Südsee-TräumeWhite1989
Star CollectionAriola Express 1991
Auf der Insel der TräumeAriola1994
Winter WonderlandSpectrum1995
Best Of Audrey LandersAriola Express10/01/2000
Dolce vitaDelta01/01/2007
Träume der SehnsuchtEnto24/09/2010
My Greatest HitsTelamo26/08/2016
My StarDA23/02/2018
Audrey Landers [2018]LaserLight20/07/2018
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.