Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Banks

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Fall OverGood Years04/03/2013
LondonHarvest / Capitol08/11/2013
Waiting GameHarvest / Capitol20/01/2014
This Is What It Feels LikeHarvest20/01/2014
GoddessHarvest19/05/2014
DrowningHarvest / Capitol11/08/2014
1998 (Chet Faker feat. Banks)Future Classic31/07/2015
Mind GamesHarvest19/08/2016
Gemini FeedHarvest / Capitol22/08/2016
TrainwreckHarvest20/01/2017
UnderdogHarvest28/09/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
GoddessHarvest05/09/2014
The AltarHarvest30/09/2016
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.