Login
België (Vlaanderen)

Benjamin Biolay

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
La superbeNaïve14/09/2009
Lyon presqu'îleNaïve17/05/2010
Si tu suis mon regardNaïve21/06/2010
Pas la formeNaïve06/06/2011
Aime mon amourNaïve27/08/2012
Profite (Benjamin Biolay feat. Vanessa Paradis)Naïve03/12/2012
Pas besoin de permis (Vanessa Paradis avec Benjamin Biolay)Barclay22/09/2014
Revoir Paris (Biolay Fiszman Benarrosh)Barclay04/05/2015
Palermo HollywoodRiviera / Barclay22/01/2016
Miss MissRiviera / Barclay21/03/2016
Les chanteurs sont tous les mêmes (Vincent Delerm & Benjamin Biolay)Tôt Ou Tard / VF31/10/2016
Palermo Queens (Benjamin Biolay avec Sofia Wilhelmi)Riviera / Barclay19/12/2016
Roma (Amor) (Benjamin Biolay avec Illya Kuryaki & The Valderramas)Barclay13/02/2017
Mala siempre (Benjamin Biolay avec La Mala Rodríguez)Barclay29/05/2017
¡Encore encore! (Benjamin Biolay avec Chiara Mastroianni)Barclay20/10/2017
Make My Way To Paris (M.I.L.K. feat. Benjamin Biolay)Capitol20/04/2018
Paris sur mer (Morcheeba feat. Benjamin Biolay)Fly Agaric / V201/06/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Rose KennedyVirgin13/09/2002
NégatifVirgin02/05/2003
À l'origineVirgin01/04/2005
Trash yéyéVirgin07/09/2007
La superbeNaïve16/10/2009
Pourquoi tu pleures?Naïve17/06/2011
VengeanceNaïve02/11/2012
Trenet (Biolay Fiszman Benarrosh)Barclay15/06/2015
Palermo HollywoodRiviera / Barclay22/04/2016
VolverBarclay19/05/2017
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Benjamin Biolay - Best OfEMI25/11/2011
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
2CD Originals: Trash yéyé / À l'origineEMI11/09/2009
2CD Originals: Rose Kennedy / NégatifVirgin10/09/2010
Best Of / Trash yéyéWarner05/08/2016
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.