Login
België (Vlaanderen)

Blümchen

Geboortedatum
Jasmin Wagner  20.04.1980 (Hamburg)

Links
Officiële site

7 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Herz an HerzControl26/10/1995
Kleiner Satellit (Piep, Piep)Control25/03/1996
BoomerangControl12/06/1996
Du und ichControl19/09/1996
Bicycle Race (Queen Dance Traxx feat. Blümchen)Control25/11/1996
You And Me (Blossom)Control1996
Nur geträumtControl11/04/1997
Verrückte JungsControl30/06/1997
Gib mir noch ZeitControl12/09/1997
Sesam-Jam (Der, Die, Das)Control24/11/1997
Just A Dream (Blossom)Soundasia EX1997
Give Me More Time (Blossom)Soundasia EX1997
Blaue AugenControl18/05/1998
Ich bin wieder hierControl24/08/1998
Es ist vorbeiControl02/11/1998
Tu es mon île (Blümchen feat. Yta Farrow)Edel02/1999
Heut' ist mein TagEdel19/04/1999
Unter'm WeihnachtsbaumEdel06/12/1999
Heut' ist mein Tag / Ich bin wieder hierEdel27/02/2000
Ist deine Liebe echt?Edel29/05/2000
Die Welt gehört mirEdel28/08/2000
Es ist nie vorbei (Blümchen vs. E-Type)Edel27/11/2000
Ich vermisse dichEdel27/12/2000
Santa Claus Is Coming To Town (Jasmin Wagner)TCM21/11/2001
Leb deinen Traum (Jasmin Wagner)Polydor08/09/2003
Helden wie wir (Jasmin Wagner)Polydor13/04/2004
Männer brauchen Liebe (Jasmin Wagner)Polydor31/03/2006
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
HerzfrequenzControl23/05/1996
Heartbeat (Blossom)Form1996
Verliebt ...Control02/05/1997
In Love... (Blossom)Edel1997
JasminControl28/09/1998
Die Welt gehört dirEdel26/06/2000
Die Versuchung (Jasmin Wagner)Polydor15/04/2006
Singt Alexandra (Jasmin Wagner)Montana07/08/2012
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Live in BerlinEdel29/11/1999
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Für immer und ewigEdel04/12/2000
Best OfEdel07/07/2003
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.