Login
België (Vlaanderen)

Calogero

Geboortedatum
Calogero Joseph Salvatore Maurici  30.07.1971

Links
Officiële site

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Prendre l'airMercury04/10/1999
De cendres et de terreMercury09/05/2000
Aussi libre que moiMercury22/01/2002
En apesanteurMercury28/05/2002
Prendre racineMercury17/06/2003
Tien an menMercury19/09/2003
YallaMercury13/04/2004
Face à la mer (Calogero & Passi)Mercury15/06/2004
Si seulement je pouvais lui manquerMercury14/11/2004
Y'a pas un homme qui soit né pour ça (Sidaction (Florent Pagny / Calogero / Pascal Obispo))Jive29/11/2004
Le saut de l'angeMercury22/01/2007
La débâcle des sentiments (Stanislas & Calogero)Polydor19/01/2009
C'est ditRapas / Mercury16/02/2009
L'ombre et la lumière (Calogero & Grand Corps Malade)Mercury06/07/2009
La fin de la fin du mondeRapas / Mercury19/10/2009
Passage des cyclonesMercury01/03/2010
NathanMercury06/09/2010
C'est d'ici que je vous écrisMercury25/10/2010
La bourgeoisie des sensationsMercury03/10/2011
Sur un fil (Circus [FR])Rapas / Polydor18/06/2012
Chagrin d'ami (Circus [FR])Rapas / Polydor26/11/2012
Ce soir et demain (Circus [FR])Rapas / Polydor11/03/2013
L'origine (Circus [FR])Rapas / Polydor01/07/2013
Un jour au mauvais endroitRapas / Polydor19/05/2014
Le portraitRapas / Polydor29/09/2014
Le monde moderneRapas / Polydor26/01/2015
Avant toiRapas / Polydor04/05/2015
Jimmy (Cats On Trees & Calogero)Tôt Ou Tard / VF18/05/2015
J'ai le droit aussiRapas / Polydor12/10/2015
Je joue de la musiquePolydor28/04/2017
FondamentalPolydor18/08/2017
Voler de nuitPolydor12/01/2018
1987Polydor01/06/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Au milieu des autresMercury05/05/2000
CalogeroMercury20/02/2002
3Mercury19/03/2004
Pomme CMercury12/03/2007
L'embellieRapas / Mercury20/04/2009
Circus (Circus [FR])Rapas / Polydor12/11/2012
Les feux d'artificeRapas / Polydor18/08/2014
Liberté chériePolydor25/08/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Live 1.0Mercury22/08/2005
Live symphoniqueRapas / Mercury05/12/2011
En concertMercury05/12/2011
Live 2015Rapas / Polydor04/12/2015
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Best Of - Version. Originale. / Version. Symphonique.Rapas / Mercury22/11/2010
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
3cd originaux: Pomme C / 3 / CalogeroMercury20/10/2008
2cd originaux: Pomme C / L'embellieUniversal12/09/2011
2 For 1: Au milieu des autres + CalogeroMercury17/03/2014
3cd originaux: Calogero / 3 / L'embelliePolydor04/09/2015
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
En concertRapas / Mercury05/12/2011
Live 2015Rapas / Polydor04/12/2015
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.