Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Carol Douglas

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Doctor's OrdersRCA Victor1974
A Hurricane Is Coming ToniteRCA Victor1974
Will We Make It TonightRCA1974
Headline NewsRCA Victor1975
Midnight Love AffairRCA Victor1976
Dancing QueenRCA Victor1977
I Want To Stay With YouRCA Victor1977
We Do ItMidsong1977
Night FeverPolydor04/09/1978
Burnin'GIP1978
I Got The AnswerMidsong1979
My Simple Heart20th Century Fox1981
You're Not So HotCarrere1982
I Got Your BodyCarrere / Savoire-Faire1983
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
The Carol Douglas AlbumRCA Victor1975
Midnight Love AffairRCA Victor1976
Full BloomRCA Victor1977
Burnin'Polydor1978
Come Into My LifePolydor1979
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.