Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Christine And The Queens

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Nuit 17 ŗ 52Because03/06/2013
Saint ClaudeBecause07/07/2014
ChristineBecause13/10/2014
iTBecause29/06/2015
TiltedBecause21/08/2015
No Harm Is Done (Christine And The Queens feat. Tunji Ige)Because11/09/2015
Jonathan (Christine And The Queens feat. Perfume Genius)Because16/10/2015
Here (Christine And The Queens feat. Booba)Because19/02/2016
IntranquillitťBecause22/02/2016
Second 2 None (Mura Masa feat. Christine And The Queens)Anchor Point / Polydor30/06/2017
Damn, dis-moi (Christine And The Queens feat. D‚m-Funk)Caroline / Because18/05/2018
Doesn't Matter (Voleur de soleil)Caroline / Because06/07/2018
5 DollarsCaroline / Because17/08/2018
5 dolsCaroline / Because17/08/2018
La marcheuseCaroline / Because14/09/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Chaleur humaineBecause06/06/2014
ChrisCaroline / Because21/09/2018
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Nuit 17 ŗ 52Because03/06/2013
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.