Login
België (Vlaanderen)

Clannad

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Dheanainn sùgradhGael-Linn1974
An bealach seo 'tá romhamGael-Linn1975
Theme from Harry's GameRCA Victor1982
I See RedRCA1983
NewgrangeRCA1983
Robin (The Hooded Man)RCA Victor1984
Now Is HereRCA1984
Scarlet InsideRCA03/1985
Closer To Your HeartRCA Victor1985
Almost Seems (Too Late To Turn)RCA1985
In A LifetimeRCA1986
The HunterRCA1987
Something To Believe InRCA Victor1987
Live And LearnRCA1987
White FoolRCA1988
HourglassRCA1989
A Dream In The NightRCA1989
In Fortunes HandRCA1990
Both Sides Now (Clannad & Paul Young)Columbia1991
Why Worry?RCA1991
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Crann úllIntercord1980
Magical RingRCA1983
"Legend"RCA1984
MacallaRCA1985
SiriusRCA1987
An DíolaimMusic Collection15/06/1998
Atlantic RealmMusic On CD03/02/2012
Christ Church CathedralArc11/01/2013
NádúrArc20/09/2013
The Angel And The Soldier BoyMusic On CD14/09/2018
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Live In ConcertKoch08/03/2005
Live In Scotland 2007Immortal17/07/2014
Turas 1980Made In Germany01/06/2018
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Past PresentEVA29/05/1989
Greatest HitsRCA17/05/1999
The EssentialRCA24/08/2012
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Original Album ClassicsRCA / Legacy24/01/2011
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Christ Church CathedralArc11/01/2013
Live In Scotland 2007Immortal16/07/2014
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.