Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Colbie Caillat

Links
OfficiŽle site
Interview with Colbie Caillat (2011, German)

5 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
BubblyUniversal Republic14/09/2007
The Little ThingsUniversal Republic07/03/2008
RealizeUniversal Republic18/07/2008
You (Schiller mit Colbie Caillat)Universal03/10/2008
Somethin' SpecialUniversal2008
Lucky (Jason Mraz and Colbie Caillat)Atlantic27/02/2009
Fallin' For YouRepublic29/06/2009
I Never Told YouRepublic11/01/2010
I DoRepublic11/04/2011
Brighter Than The SunRepublic06/06/2011
Christmas In The SandRepublic17/12/2012
We Both Know (Colbie Caillat feat. Gavin DeGraw)Universal19/12/2012
TryRepublic14/07/2014
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
CocoRepublic13/07/2007
BreakthroughRepublic21/08/2009
All Of YouUniversal Republic08/07/2011
Christmas In The SandRepublic26/10/2012
Gypsy Heart - Side A [EP]Republic09/06/2014
Gypsy HeartUniversal26/09/2014
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.