Login
België (Vlaanderen)

David Charvet

Links
Officiële site

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Should I LeaveRCA24/02/1997
Regarde toiRCA06/10/1997
Je te trouverai quand mêmeSaxo1999
Jusqu'au boutMercury26/03/2002
Leap Of FaithMercury23/04/2002
Apprendre à aimer / Teach Me How To LoveMercury14/10/2002
Teach Me How To LoveMercury2002
Take You ThereMercury18/03/2003
Je te dédieMercury25/10/2004
Sometimes It RainsMercury03/07/2006
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
David CharvetRCA05/05/1997
Leap Of FaithMercury23/04/2002
Se laisser quelque choseMercury11/10/2004
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.