Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Die Antwoord

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Enter The NinjaInterscope26/07/2010
Evil BoyInterscope18/10/2010
Rich B***hInterscope28/03/2011
I Fink U FreekyZef / V206/02/2012
Baby's On FireZef / Downtown / V216/07/2012
Fatty Boom BoomZef / V222/10/2012
Pitbull TerrierZef / V226/05/2014
Ugly BoyZef / V201/09/2014
Banana BrainZef / V225/07/2016
We Have CandyZef / V202/09/2016
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
5Cherry Tree / Interscope13/08/2010
$O$Cherry Tree / Interscope08/10/2010
Ten$ionZef03/02/2012
Donker magZef30/05/2014
Mount Ninji And Da Nice Time KidZef16/09/2016
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.