Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Dotan

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
FallUniversal07/03/2014
HomeEMI25/04/2014
HungryUniversal15/12/2014
Let The River InUniversal10/02/2016
Shadow WindUniversal05/08/2016
BonesUniversal19/05/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Dream ParadeCapitol20/05/2011
7 LayersEMI29/08/2014
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.