Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Duffy

Links
OfficiŽle site

8 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
RockferryA&M / Polydor03/12/2007
MercyA&M / Polydor25/02/2008
Warwick AvenueA&M / Polydor26/05/2008
Stepping StoneA&M01/09/2008
Rain On Your ParadeA&M / Polydor20/10/2008
Well Well WellA&M04/10/2010
My BoyA&M / Polydor31/01/2011
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
RockferryA&M / Polydor28/03/2008
EndlesslyA&M / Polydor26/11/2010
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.