Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

EDX

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Everything (EDX feat. Hadley)PinkStar25/06/2012
My FriendSpinnin'02/09/2016
Dharma541 / N.E.W.S.17/02/2017
Feel The Rush541 / N.E.W.S.26/05/2017
DaybreakSirup / PinkStar11/08/2017
Runnin'541 / N.E.W.S.17/11/2017
JadedSirup / Spinnin'26/01/2018
AnthemSirup / Spinnin' Deep30/03/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
No Xcusesô - The Violet EditionArmada29/07/2011
Two DecadesKontor14/07/2017
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.