Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Eternal

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Stay1st Avenue1993
Save Our Love1st Avenue03/01/1994
Just A Step From Heaven1st Avenue18/04/1994
So Good1st Avenue08/08/1994
Oh Baby I...1st Avenue24/10/1994
Power Of A Woman1st Avenue06/10/1995
SomedayEMI1996
I Wanna Be The Only One (Eternal feat. Bebe Winans)1st Avenue13/06/1997
Angel Of MineEMI29/09/1997
Angel Of Mine / Power Of A Woman1st Avenue17/10/1997
What'cha Gonna DoEMI12/10/1999
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Always & Forever1st Avenue29/11/1993
Power Of A Woman1st Avenue30/10/1995
A Platinum CelebrationEMI1995
Before The Rain1st Avenue17/03/1997
The Best1st Avenue24/10/1997
Essential//
Eternal//
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
The Greatest ClipsEMI27/10/2000
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.