Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Flash And The Pan

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Hey, St. PeterAlbert20/09/1976
And The Band Played OnEnsign1978
Down Among The Dead MenMercury1978
The African ShuffleMercury1979
Media ManEnsign1980
Welcome To The UniverseMercury1980
Captain BewareMercury1981
Where Were YouEnsign1982
Waiting For A TrainEpic1982
Love Is A GunEnsign1982
Early Morning Wake Up CallEpic1985
Midnight ManEpic1985
Communication BreakdownEpic1985
AylaAMC09/1987
Money Don't LieEpic1988
Yesterday's GoneEpic1988
Waiting For A Train '89Cha Cha1989
Something About YouEpic1990
Burning Up The NightEpic1992
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Flash And The PanAlbert1978
Lights In The NightAlbert1980
HeadlinesAlbert1982
Early Morning Wake Up CallAlbert1984
Nights In FranceAlbert / Epic1987
Burning Up The NightEpic1992
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Flash HitsCha Cha1988
CollectionEpic31/08/1990
Ayla - The Best Of Flash And The PanRepertoire18/07/2005
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.