Login
België (Vlaanderen)

France Gall

Geboortedatum
Isabelle Genevieve Marie Anne Gall  09.10.1947

Links

9 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ne sois pas si bêtePhilips1963
La clochePhilips05/1964
France GallPhilips08/1964
Sacré Charlemagne (France Gall et ses petits amis)Philips1964
N'écoute pas les idolesPhilips1964
Le premier chagrin d'amourPhilips1964
Laisse tomber les fillesPhilips1964
Yumemiru chanson ningyoPhilips1965
Poupée de cire, poupée de sonPhilips1965
Et des baisersPhilips1965
Das war eine schöne PartyPhilips1965
Attends ou va-t-enPhilips1965
L'AmériquePhilips1965
Dis à ton capitainePhilips1965
Io sì, tu noPhilips1965
Baby popPhilips21/03/1966
Les sucettesPhilips12/1966
Wir sind keine EngelPhilips1966
Bonsoir John-JohnPhilips1966
La guerre des chansonsPhilips1966
Un prince charmantPhilips1966
Oh! Quelle famillePhilips1967
Teenie Weenie BoppiePhilips1967
Die schönste Musik, die es gibtDecca1967
Was will ein Boy?Decca1967
La petite (France Gall avec Maurice Biraud)Decca1967
Chanson indiennePhilips01/1968
A bandaDecca1968
Computer Nr. 3Decca1968
Merci, Herr MarquisDecca1968
Die Playboys bei den EskimosDecca1968
HaifischbabyDecca1968
France Gall [1968/2]Philips1968
Mon p'tit soldatPhilips1968
Dady da daPhilips1968
24/36Philips1968
La torpédo bleueVogue1969
Ein bißchen Goethe, ein bißchen BonaparteDecca1969
Links vom Rhein und rechts vom RheinDecca1969
L'orageJupiter1969
Baci, baci, baciLa Compagnie1969
Les années follesLa Compagnie1969
La pioggiaDecca1969
Il mio amore è una ruotaCGD1969
Homme tout petitLa Compagnie1969
Ich liebe dich - so wie du bistDecca1970
Wassermann und FischDecca1970
Dann schon eher der PianoplayerDecca1970
ZozoiLa Compagnie1970
Les éléphantsLa Compagnie1970
Zwei Verliebte zieh'n durch EuropaDecca04/1971
Mein Herz kann man nicht kaufenDecca1971
Unga-KatungaDecca1971
Caméléon, caméléonAtlantic1971
C'est cela l'amourAtlantic1971
FrankensteinEMI Pathé Marconi23/05/1972
Für dreissig CentimesDecca1972
Ich bin zuckersüßBASF1972
5 minutes d'amourEMI Pathé1972
Ich habe einen Freund in MünchenBASF1972
Ein bisschen mogeln in der LiebeDecca1972
Par plaisirEMI Pathé Marconi1973
La déclaration d'amourAtlantic1974
Mais, aime laAtlantic1974
Comment lui direAtlantic1976
Ce soir je ne dors pasAtlantic1976
Ça balance pas mal à Paris (Michel Berger & France Gall)Atlantic1976
MusiqueAtlantic1977
Si maman siAtlantic1977
Le meilleur de soi-mêmeAtlantic1977
Viens je t'emmèneAtlantic1978
Besoin d'amourAtlantic1979
Il jouait du piano deboutAtlantic1980
Les aveux (Elton John et France Gall)Rocket1980
Bébé comme la vieAtlantic1980
Tout pour la musiqueAtlantic1981
RésisteAtlantic1981
Amor también (tout le monde chante)Atlantic1982
CalypsoWEA1984
Hong-Kong StarApache1984
Débranche!Apache1984
Cézanne peintApache05/1985
Ella elle l'aApache1987
BabacarWEA1987
ÉvidemmentApache1988
Papillon de nuitWEA1988
La chanson d'AzimaApache1989
Laissez passer les rêves (Berger / Gall)Apache1992
Superficiel et léger (Michel Berger / France Gall)Apache1992
Les élans du cœur (Berger / Gall)Apache1993
Mademoiselle Chang (Live)Apache1993
Paradis blancApache1994
Les princes des villesApace1994
Privée d'amourWEA1996
La légende de JimmyCMBM1996
Message personnelWEA1996
Une femme, tu saisWEA2004
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
France GallPhilips03/1964
Mes premières vraies vacancesPhilips08/1964
France Gall [1965]Philips1965
FG [Les sucettes]Philips11/1966
Baby PopPhilips1966
France Gall [1973]Musidisc1973
France Gall [1975]Atlantic1975
Dancing discoAtlantic27/04/1977
Paris, FranceAtlantic1980
Tout pour la musiqueAtlantic1981
Débranche!Apache1984
BabacarWEA06/04/1987
Double jeu (Berger / Gall)Apache12/06/1992
FranceWEA01/04/1996
Best Of - Quand on est ensemble (Michel Berger / France Gall)Warner23/06/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
France Gall LiveAtlantic1978
Palais des SportsApache / WEA1982
France Gall au ZénithApache04/02/1985
Le tour de FranceApache1988
PleyelWarner16/11/2005
Best Of LiveWarner26/10/2012
 

Discografie Albums - Musical

TitelLabelRelease
Résiste (Musical / France Gall & Bruck Dawit)Parlophone23/10/2015
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
1968Philips1968
Le disque d'or de France GallPhilips1968
Vive la France GallTeldec1968
Die grossen ErfolgeDecca1968
Die grossen Erfolge 2Decca1970
Portrait in MusikDecca1972
Les grands succès de France GallPhilips1975
Les plus belles chansonsAtlantic1982
France Gall [1988]WEA1988
Les années musiqueWEA16/02/1990
Poupée de son [1992]Polydor17/07/1992
Les plus belles chansons de France GallWEA25/03/1994
En allemand - das Beste in deutschEastWest30/03/1998
Love, l'amour & LiebeConvoy26/06/2000
ÉvidemmentWEA08/10/2004
Best Of France GallPolydor10/10/2005
GoldPolydor21/04/2006
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Intégrale des albums studio + Palais des Sports, le tour de France et PleyelRhino / WEA29/06/2011
4 albums originauxPolydor24/09/2012
Pour me comprendre / Évidemment (Michel Berger / France Gall)Warner16/08/2013
5 albums originauxWarner21/11/2014
Quand on est ensemble (Michel Berger / France Gall)Warner30/10/2015
5 albums originaux (France Gall / Michel Berger)Warner05/08/2016
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Les années follesBel Air1974
Grands succèsMusidisc1978
Tendres années 60U.L.M.04/04/2003
Salut les copainsPolydor07/04/2014
Double Best OfPolydor25/08/2014
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.