Login
België (Vlaanderen)

Frans Bauer

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ben je jongMM1987
Samen naar GriekenlandMM1988
EensMM1989
Op weg naar het gelukTip Top1990
De regenboog (Frans Bauer & Marianne Weber)Tip Top24/02/1997
Wenn ein Stern am Himmel stehtKoch1997
Ik pluk 'n sterKoch1999
Eens schijnt voor jou de zon / Heb je even voor mijSony Music MM2002
Heb je even voor mijSony21/11/2003
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)Rocket2005
Hé lekker dingRocket2005
Un dos tresRocket2006
Kom dans met mij (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS02/11/2007
Al duurt de nacht tot morgenvroeg (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS28/03/2008
Als ik de lichtjes in jouw ogen zie (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS20/06/2008
Als ik met jou op wolken zweef (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket12/09/2008
Amore lacht (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket21/11/2008
Geen woordenRocket18/09/2009
Wat moet ik toch zonder jouKing01/04/2011
Mijn hart gaat zo tekeerRocket23/09/2011
Feesten met de Sam (Sam Gooris met The Sunsets & Frans Bauer)King28/01/2013
Doe nou nietRocket / NRGY30/08/2013
RatatadadadaRocket / NRGY26/09/2014
Een beetje verliefdRocket / NRGY09/09/2016
Bella ItaliaTop Act27/03/2017
Kom nu maar in m'n armenRocket / NRGY17/11/2017
Blijf vanavond heel even bij mijRocket / NRGY02/03/2018
'n Dag uit duizend dromenTip Top 
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Frans Bauer & Marianne Weber (Frans Bauer & Marianne Weber)Tip Top1997
Was dir mein Herz nicht sagen kannKoch1998
Ganz tief ins HerzSony2000
Wer an Träume glaubtBellevue2001
Duetten (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS25/04/2008
Frans & Marianne (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket17/10/2008
KerstfeestSony BMG24/11/2008
Voor elke dagRocket16/10/2009
De mooiste jaren komen nogRocket / NRGY14/10/2013
Lieve schatRocket / NRGY03/11/2014
Geluk hoop en liefdeRocket / NRGY07/10/2016
LevensliedRocket / NRGY02/03/2018
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
'n Zalige zomerSony BMG13/06/2008
Zijn 50 mooiste duettenSony BMG29/09/2008
Hit CollectionSony BMG27/10/2008
Bauer Top 100Sony BMG14/11/2008
AmoreSony02/02/2009
Zomer hits Top 50Sony22/06/2009
Back To Back (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS06/05/2011
Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing21/09/2012
Top 40 - His Ultimate Top 40 CollectionSony30/06/2017
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Sieben Rosen, sieben TränenKoch01/03/2002
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.