Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gary Barlow

Links
Gary Barlow News International

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Forever LoveRCA08/07/1996
Love Won't WaitRCA28/03/1997
So Help Me GirlRCA11/07/1997
SuperheroArista17/02/1998
StrongerRCA05/07/1999
For All That You WantRCA1999
Shame (Robbie Williams and Gary Barlow)Virgin23/08/2010
Sing (Gary Barlow & The Commonwealth Band feat. Military Wives)Decca25/05/2012
Let Me GoPolydor07/10/2013
I Should've Followed You Home (Agnetha Fšltskog feat. Gary Barlow)Universal18/11/2013
Face To Face (Gary Barlow & Elton John)Polydor03/02/2014
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Open RoadRCA26/05/1997
Sing (Gary Barlow & The Commonwealth Band)Decca28/05/2012
Since I Saw You LastPolydor22/11/2013
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.