Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goldfrapp

Links
OfficiŽle site

13 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
UtopiaMute2000
TrainVirgin / Mute14/03/2003
Strict MachineMute21/07/2003
TwistMute03/11/2003
Ride A White Horse2005
Ooh La LaMute08/08/2005
Satin ChicMute04/09/2006
A&EMute11/02/2008
HappinessMute14/04/2008
Caravan GirlMute30/06/2008
RocketMute25/01/2010
AliveMute29/03/2010
BelieverMute16/08/2010
Melancholy SkyParlophone / Mute09/01/2012
DrewMute15/07/2013
AnnabelMute21/10/2013
TheaMute10/03/2014
AnymoreMute23/01/2017
Ocean (Goldfrapp feat. Dave Gahan)Mute21/05/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Felt MountainMute11/09/2000
Black CherryMute28/04/2003
SupernatureMute22/08/2005
Seventh TreeMute22/02/2008
Head FirstMute19/03/2010
Tales Of UsMute06/09/2013
Silver EyeMute31/03/2017
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
The SinglesParlophone / Mute03/02/2012
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.