Login
België (Vlaanderen)

Grégoire

Geboortedatum
Grégoire Boissenot  03.04.1979

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ta mainMy Major Company20/04/2009
NuagesMy Major Company03/08/2009
DanseMy Major Company04/10/2010
La promesse (Grégoire avec Jean-Jacques Goldman)My Major Company06/12/2010
SoleilMy Major Company17/01/2011
Si tu me voyaisMy Major Company17/06/2013
Coup du sortMy Major Company13/01/2014
Les points sur les iMy Major Company04/05/2015
C'est quand?Play Two20/01/2017
Si tu m'emmènesPlay Two02/06/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Toi + moiMy Major Company24/10/2008
Le même soleilMy Major Company15/11/2010
Les roses de mon silenceMy Major Company16/09/2013
Poésies de notre enfanceMy Major Company22/05/2015
À écouter d'urgencePlay Two24/11/2017
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.