Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Haim

Links

7 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
ForeverPolydor22/10/2012
Don't Save MePolydor28/01/2013
FallingPolydor29/03/2013
The WirePolydor19/08/2013
If I Could Change Your MindPolydor31/03/2014
Meltdown (Stromae feat. Lorde, Pusha T, Q-Tip & Haim)Republic17/11/2014
Pray To God (Calvin Harris feat. Haim)Sony02/02/2015
Want You BackPolydor05/05/2017
Nothing's WrongPolydor28/07/2017
Little Of Your Love (BloodPopģ Remix) (Haim & BloodPopģ)Polydor11/08/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Days Are GonePolydor27/09/2013
Something To Tell YouPolydor07/07/2017
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.