Login
België (Vlaanderen)

Herman van Veen

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Het hondjePolydor1968
SuzannePolydor1969
Drie schuintamboersPolydor1969
Waar ben je morgenPolydor1969
CirkelsPolydor1969
FietsPolydor1970
Rozegeur maneschijnPolydor1970
De vluchtelingPolydor1971
HeldenPolydor1971
Jakob en Esau (Paula Romijn, Herman van Veen & Hans Veerman)Nederlands Bijbelgenootschap1972
Kletsnatte clownsPolydor1974
Eenentwintig van een kwartjePhonogram1976
Weg da!Polydor1977
Te hooi en te grasPhonogram1977
Hebben en houwenPolydor / Harlekijn1977
Uit elkaar (Herman van Veen & Monique van de Ven)Harlekijn / Polydor1979
OpzijPolydor / Harlekijn1979
Onder waterPolydor / Harlekijn1980
1984 (Herman van Veen, Erik van der Wurff & Harry Sacksioni)Polydor / Harlekijn1980
Hallo, ik ben een zangerPolydor / Harlekijn1980
KeerzijPolydor1981
AuseinanderPolydor1981
De bom valt nooitPolydor1983
Die Bombe fällt niePolydor1983
La bombe va pas tomberPolydor1983
De wolkentrapperPolydor1983
Hilversum IIIPolydor1984
Geen baanPolydor1985
AnneHarlekijn1986
Zo vrolijkHarlekijn1986
ToverenPolydor1987
Een vriend zien huilenHarlekijn1987
Praatjes (Herman van Veen, Johnny Kraaykamp & Paul van Vliet)Harlekijn1988
Könntest du zaubernPolydor1988
De clownsHarlekijn1988
Dikkertje DapHarlekijn1989
KusjePolydor1989
Suzanne [1987]Harlekijn1989
Blauwe plekkenPolydor1990
MetliedjePolydor1990
Wat de oude vrouw badHarlekijn1990
GenoegHarlekijn1990
Hij gaat er inUniversal2006
Du oder DuPolydor 
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Herman van VeenPolydor1968
Herman van Veen (II)Polydor1969
Voor een verre prinsesPolydor1970
MorgenPolydor1970
Goed voor een glimlachPolydor1971
BloesemPolydor1972
AllesPolydor1973
En nooit weeromHarlekijn1974
OverblijvenHarlekijn1977
Op handenHarlekijn1978
De wonderlijke avonturen van...Harlekijn1979
KerstliederenHarlekijn1979
Herman en de zesHarlekijn1980
Iets van een clownHarlekijn1981
Zolang de voorraad strektHarlekijn1982
SignalenHarlekijn1984
De wisselaarsHarlekijn1985
AnneHarlekijn1986
Alfred Jodocus KwakHarlekijn1987
De ClownsHarlekijn1988
Blauwe plekkenHarlekijn1989
You Take My Breath Away - Herman van Veen Sings PopclassicsHarlekijn1992
Voor wie andersHarlekijn1993
SarahHarlekijn1996
Je zoenen zijn zoeter (Herman van Veen & The Rosenberg Trio)Polydor1999
Er was eens... Herman van Veen zingt en vertelt een kerstverhaalHarlekijn2001
Andere namenPolydor2002
VadersHarlekijn2005
NederlandersHarlekijn12/11/2007
VandaagHarlekijn2012
KersversHarlekijn22/09/2014
Vallen of springenHarlekijn15/09/2017
Favorieten ExpresUSM27/04/2018
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Carré AmsterdamPolydor1971
Zo leren kijken - Carré AmsterdamPolydor1973
Carré III - AmsterdamHarlekijn1976
Carré IV - Een voorstellingHarlekijn1979
Toegift Antwerpen 11-12-12 septemberHarlekijn1980
Weet je nogHarlekijn1985
Carre V - De zaal is erHarlekijn1987
Carré 7 - Alles in de windHarlekijn1997
Carré 8 (2000)Polydor2001
 

Discografie Albums - Soundtrack

TitelLabelRelease
Uit elkaar (Soundtrack / Herman van Veen / Erik van der Wurff)Harlekijn1979
Die Ente KwakDeutsche Grammophon04/04/2008
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Gezongen - 10 Jaar Herman van VeenHarlekijn1975
Brons - Verzamelde liedjes na 1975Harlekijn1980
In vogelvlucht - 20 jaar zijn mooiste liedjesHarlekijn1987
Rode wangenHarlekijn1989
In vogelvlucht 2 - Zijn mooiste liedjesHarlekijn1991
Nu en dan - 30 jaar Herman van VeenPolydor16/10/1998
100USM02/10/2009
Alle 40 goedUniversal16/08/2013
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
Herman van Veen I & IIHarlekijn1992
In vogelvlucht + In vogelvlucht 2Universal16/03/2011
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Ich hab' ein zärtliches GefühlPolydor1973
An eine ferne PrinzessinPolydor1977
SignalePolydor1984
Auf dem Weg zu dirAmiga1987
Das Beste von Herman van Veen - seine schönsten LiederPolydor07/04/1992
JaHarlekijn / Polydor26/03/1993
Het beste vanUniversal2004
Lieber HimmelUniversal02/11/2007
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Nederlanders in CarréHarlekijn12/03/2010
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.