Login
België (Vlaanderen)

IAM

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Noble Art (IAM feat. Method Man & Redman)Delabel07/10/2003
Nous (IAM feat. Kayna Samet)Hostile19/01/2004
Où va la vie? (IAM feat. Moïse)Delabel21/02/2005
Spartiate SpiritDef Jam11/02/2013
Les raisons de la colèreDef Jam04/03/2013
Monnaie de singeDef Jam20/01/2017
OrthodoxesDef Jam03/04/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
L'école du micro d'argentHostile / Virgin17/03/1997
Ombre est lumièreHostile17/10/2005
Saison 5Polydor02/04/2007
Anthologie / Live au DomeEMi16/11/2007
IntegraleEMI23/05/2008
IAM 20Universal26/05/2008
Arts martiensDef Jam22/04/2013
IAMDef Jam18/11/2013
Arts martiens / IAMDef Jam26/11/2013
RêvolutionDef Jam03/03/2017
Ombre est lumière 2Warner28/09/2018
Live au Dôme de Marseille//
Revoir un printemps//
...de la planete Mars//
Platinum Collection//
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Anthologie 1991-2004Hostile22/11/2004
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
2CD Originals: L'école du micro d'argent / Ombre est lumièreEMI20/07/2012
2cd originaux: Saison 5 / Arts martiensDef Jam03/09/2013
L'école du micro d'argent / ...De la planète MarsParlophone05/09/2014
3cd originaux: Saison 5 / Arts Martiens / IAMDef Jam04/09/2015
Revoir un printemps / L'école du micro d'argentWarner05/08/2016
Revoir un printemps / ...de la planète MarsWarner11/08/2017
Galaxie IAM - 5 albums originauxWarner25/08/2017
Galaxie IAM - Albums originaux - volume 2Warner25/08/2017
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
GalaxieEMI03/07/2009
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.