Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Instant Funk

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Float Like A ButterflyTSOP09/1975
Philly JumpTSOP12/1976
It Ain't Reggae (But It's Funky)TSOP03/1977
I Got My Mind Made Up (You Can Get It Girl)Salsoul1978
BodyshineSalsoul1979
Witch DoctorSalsoul1979
CryingSalsoul1979
Funk'N'RollSalsoul1980
Why Don't You Think About MeSalsoul1982
No Stoppin' That Rockin'Salsoul1982
Give It To You BabySalsoul1982
Hard Day's NightSalsoul1983
(Just Because) You'll Be MineSalsoul1983
Funk ItZYX1990
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Get Down With The Philly JumpTSOP1976
Instant FunkSalsoul1978
Witch DoctorSalsoul1979
The Funk Is OnSalsoul1980
Looks So FineSalsoul1982
VSalsoul1983
KinkySalsoul1983
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Best OfZYX1994
Greatest HitsSalsoul1996
The Best Of Instant FunkCharly1997
Greatest Hts [1998]Unidisc1998
The AnthologySuss'd2006
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.