Login
België (Vlaanderen)

Isabelle Boulay

Links
Officiële site

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Cœur combatV218/12/2000
Tout au bout de nos peines (Isabelle Boulay & Johnny Hallyday)Sidéral / V207/01/2005
Le patineurV201/03/2010
Fin octobre, début novembrePolydor19/09/2011
Jolie LouiseChic / V230/01/2012
Mille après milleChic / V207/05/2012
Il suffirait de presque rienChic / V214/04/2014
Un souvenirChic / Columbia13/01/2017
Mon amour (La supplique)Chic / Columbia20/03/2017
Tout sera pardonnéChic / Columbia20/10/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Fallait pasTrema1996
États d'amourSidéral16/02/1998
Mieux qu'ici-basSidéral / V228/08/2000
Tout un jourSidéral / V207/05/2004
De retour à la sourceChic27/04/2007
Nos lendemainsUniversal03/03/2008
Chansons pour les mois d'hiverChic / Polydor14/12/2009
Les grands espacesChic / V214/11/2011
Merci Serge ReggianiChic / Polydor19/05/2014
En véritéColumbia19/05/2017
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Au moment d'être à vousSidéral / V223/09/2002
Du temps pour toiSidéral / V214/10/2005
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Master sérieChic / V203/08/2012
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
2cd originaux: Les grands espaces / Merci Serge ReggianiPolydor04/09/2015
Mieux qu'ici-bas / Merci Serge ReggianiSony18/08/2017
 
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.