Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

James Bay

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Let It GoRepublic15/09/2014
Hold Back The RiverRepublic17/11/2014
When We Were On FireRepublic31/08/2015
If You Ever Want To Be In LoveRepublic04/12/2015
RunningRepublic11/03/2016
Best Fake SmileRepublic18/04/2016
CravingRepublic24/06/2016
Two Way (KT Tunstall feat. James Bay)Virgin31/10/2016
Wild LoveRepublic09/02/2018
UsRepublic30/03/2018
Pink LemonadeRepublic20/04/2018
Us (James Bay & Alicia Keys)Republic25/05/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
The Dark Of The Morning [EP]Chop Shop22/07/2013
Other Sides [EP]Republic13/01/2015
Chaos And The CalmRepublic20/03/2015
Electric LightRepublic18/05/2018
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Let It Go [EP]Republic18/04/2015
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.