Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jessie Ware

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
RunningIsland24/02/2012
Wildest MomentsIsland23/07/2012
Night LightIsland03/12/2012
Aaliyah (Katy B feat. Geeneus & Jessie Ware)Ammunition / Columbia14/01/2013
If You're Never Gonna MoveIsland18/03/2013
Imagine It Was UsIsland12/04/2013
Adorn (Miguel feat. Jessie Ware)RCA02/08/2013
Peppermint (Julio Bashmore feat. Jessie Ware)Boardwalk02/12/2013
Tough LovePMR / Island23/06/2014
Say You Love MePMR / Island18/08/2014
You & I (Forever)PMR / Island27/10/2014
Champagne KissesPMR / Island20/04/2015
MidnightIsland28/07/2017
AlonePMR / Island15/09/2017
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
DevotionIsland24/08/2012
Tough LovePMR / Island10/10/2014
GlasshousePMR / Island20/10/2017
 
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.